Arrangementen

Ik organiseer diverse arrangementen, zoals  wandelvakanties (groepsverband), Boottochten (individueel of in groepsverband) en de Back 2 Basics Experience (inividueel of als koppel) bij mij op BabetterPlace in Olympiada Griekenland. Daarnaast is het ook mogelijk om een kamer te huren (alleen of gezamenlijk).

De wandelvakanties organiseer in samen met Moniek Bos – Bouwman en de Boottochten met Mahmoud Barakat.

Hiernaast met ik ook bezig met het ontwikkelen van projecten  en nieuwe arrangementen, soms in combinatie met en Co-creators of met behulp van Vrienden of Vrijwilligers van BabetterPlace.

Hier onder lees je meer over de inhoud van de diverse arrangementen of kijk onder BabetterPlace als je meer wilt lezen over de locatie die ik hier verder aan het ontwikkelen ben.

We hebben de Back 2 Basics experience verrijkt. Het jaar 2020 staat in het teken van een nieuw project, de vissersboot.

Boeken voor een Back 2 Basics Experience in Olympiada Griekenland is vanaf nu mogelijk. Let op, wel beperkte plaatsen beschikbaar!

Wandelen op de Berg Olympus, door natuur gebieden en langs de historische Metaora kloosters. Ontdek de geheimen en de mythes uit Griekenland en geniet van al het prcht en praal wat dit land je te bieden hebt. 

Prijs: €995,- p.p.

Datum: 13 t/m 20 mei 2020

Vertoeven in de natuur om alle stress uit ons systeem los te laten. Vier wandelingtochten in natuurgebieden met stilte momenten & picknick. 

Vroegboek prijs vanaf € 750,- p.p. * boeken voor 1 april 2020

Prijs is inclusief:

Geniet van dit prachtige dorp met al haar schatten en logeer bij mij op BabetterPlace